Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Amikor születésed pillanatában már tudod, hogy horgász leszel talán túlzásnak tűnhet!? Nálam mégis így történt! Alig néhány évesen már napjaim nagy részét vízparton töltöttem, lúdtoll úszóval, gombostűből készített horoggal, mogyoró vessző bottal kergetem a halakat. Óriási élményeket és rengeteg tapasztalatot szerezve ezáltal! Valahogy így kezdődött...

11 évesen már ifjúsági jegyet kaptam "nagyfiú" lettem, egy bottal, fenekező módszerrel horgászhattam. Pontosabban horgásztam volna... mielőtt az első csalit feltűztem, jött a feketeleves! Apám rám nézett majd kedvesen, de határozottan ezt mondta: először tanulj meg pontosan dobni, fiam! Több napi gyakorlás után kezdtem ráérezni az alapokra.Régen a Pátkai víztározóra jártunk horgászni. Az akkori szabályok szerint napkelte előtt egy órával lehetett elfoglalni a horgászhelyeket... Már ekkor a fanatizmus jelei mutatkoztak rajtam, apám nagy "örömére". Képes voltam ébresztőóra nélkül, hajnali 2-3 óra között felkelteni az öreget, nehogy elfoglalják a jó helyeket. Ezen a vízen tanultam meg igazán horgászni, itt fogtam meg életem az első 15 kg feletti pontyát.

Nagyszüleim Balatonakarattya mellett egy kis faluban éltek, így lehetőségem volt 14 éves korom után minden szabadidőmet a magyar tenger mellet tölteni. A lenyugvó és felkelő nap is a vízparton ért.  Táborhelyemet a vízibicikli kölcsönző mellett a kajakok, kenuk között a földön alakítottam ki, befőttesüvegben gyertya biztosította az éjszakai fényt!  Minden olyan egyszerű, kezdetleges volt, de én mégis a világ legboldogabb emberének éreztem magam. Meg akartam tanulni mindent, az összes módszer érdekelt. Az évek múlásával a pontyhorgászat lett a szenvedélyem, fanatikusan mindig a maximálisra törekedve a horgászatot előtérbe helyezve töltök a lehető legtöbb több időt a vízparton.

2001-ben már saját készítésű bojlival horgásztam a Pölöskei tavon. Egyre több tapasztalattal, tudással, ízleltem, szagoltam, próbáltam tökéletesíteni csalimat. Folyamatosan kerestem a legjobb alapanyagokat, hogy abból a legtökéletesebb golyót készítsem el. Ma már a világ minden tájáról érkeznek összetevők, hogy az általam támasztott nagyon magas követelményeknek megfeleljenek!

Szerencsésnek mondhatom magam, időközben társam is lett mindenhez feleségem és öt gyermekem.

Carp Dinasty jelenti számomra a Családot, a tökéletes csalit, múltat, jelent, jövőt, 

az egész életemet!